Тренутна позиција: Proizvođač liftova>Невс Центер>BazhouMobilni mehanički most ulaskaProizvodnja kompanije

BazhouMobilni mehanički most ulaskaProizvodnja kompanije

Аутор чланка:Bazhou издавање времена:2024/04/24 14:06:00 Читање:11

Za lifte koji su već dugo bili u posebnom radnom okruženju, moraju redovno osvježiti vanjsku boju. Ako je boja dugo padala ili je unutrašnji čelik požurio, oprema bi trebala biti oslobođena prvo, a nova boja bi trebala biti primjenjena. Teško je zabranjena slikati bez oslobođenja. Ovaj pristup će ubrzati starenje opreme i smanjiti svoj životni period.

0Zamjena kontrole vrata može biti aktivirana samo kada su vrata svakog sprata potpuno zatvorena.

bBazhouFeatures i tehnički parametri: Platforma usvoji katastrofalnu strukturu dizajna i sastavljanja, koja je prikladna za prijevoz i instalaciju, a ne lako oštećena. Visost je prilagodljiva,Platforma za podizanje tracije a visina i razina platforme se može prilagoditi koliko je potrebno.

Provjerite stanje zaštite povezanosti,Shi QiuqingKoliko je vodična željeznica hidraulična platforma podizanjaImati svoju jedinstvenu prednost i ako postoji neko oslobođenje, molim vas popravite ga na vreme.

PХасхOsobni koji su zaposleni u operacijama visoke visine moraju poduzeti redovne fizičke ispitivanja. Oni koji pate od teške bolesti srca, visokog pritiska, siromaštva i drugih neprikladnih uvjeta za operacije visoke visine ne smiju se uključiti u operacije visoke visine.

IjSistem konvertacije frekvencije građevinskog lifta uglavnom sastavlja se od dva dijela: glavna okruga i okruga. Glavni okvir se uglavnom sastoji od građevinskog lifta za lift tereta (dalje se zove lift tereta za lift), koji je vodio kompleksniji rektifikator. Pre instalacije sve ekcentrične oklope rolera u kavezu za lift i mehanizam za vožnju su oslobođene ili prilagođene velikoj ekcentriciji, a mehanizam za lift kavezu i vožnju su instalirani u vodičnom železničkom okviru, a dvije su povezani. Počnite s prilagodbom vožnje mehanizma s električnim vožnjom do m iznad zemlja ili iznad zemlja ili iznad zemlja ili sa zemljnog izvora (ili podpodrške). Seèenje prilagodbe je sljedeće:Још један. . Koristite specijalnu krticu da bi okrenuli ekcentričnu krticu pritisknog kotača za pozadinu opreme kako bi prilagodilo stranu čišćenje tijekom greške opreme. Kada se prilagodimo, koristite mjerenje osjećaja kako bi izmjerili stranu čišćenje do ,; Između ,Platforma za podizanje tracije mm, svaki točak za pritisak treba da pritisne na leđa. Pomerite svako telo volana rukom da proverite da li se is to pritisne na zub natrag. Isto tako, prilagodite vodične rolere na obje strane vodične željeznice. Ključ za prilagodbu je prilagoditi vodični to čak na jednu stranu vodične željeznice da ga lako pritisne na vodičnu željeznicu. Kada krenete telo volana rukom, trebalo bi biti moguće rotirati, ali bi trebalo biti očigledno ometanje; Roller sa druge strane treba održati odobrenje od ,-, rame sa vodičnim željezicom; . Prilagodite kavez za podizanje prema iznutra i sekvenci. Ako se mehanizam za vožnju i lift kavez integriraju u lift tereta, kavez za podizanje mora biti prilagođen prema i sekvenci prilagodbe mehanizma vožnje. Povedite vizuelnu inspekciju kontakta i operacije svakog rolera, i koristite glavnu metodu pritiskanja i metodu bojanja kako bi provjerili stanje mesanja pare opreme; Dobra melodija par neodoljivih delova. Ključna tačka je pažljivo prilagoditi stanje mješanja pare opreme: kada se pojavi kontaktna tačka pokazana u na kontaktnoj površini trkača opreme, ukazuje da je mehanizam vožnje usmjeren prema strani željeznice vodične željeznice. U tom trenutku,Platforma za podizanje tracije donji volan (jednostavan ili dvostruki to čak) treba prilagoditi kako bi se premjestio niži deo mehanizma vožnje prema pravcu željeznice vodične željeznice dok područje kontaktne tačke ne stigne do više od % površine kontaktne površine trkača Što je manje područje kontakta, lakše je oštetiti opremu i trke.

Uredbe o upotrebi i upravljanju teretnim liftima omogućavaju da se malo tresu,Shi QiuqingKoliko je vodična željeznica hidraulična platforma podizanjaImati svoju jedinstvenu prednost niko ne smije ulaziti u dnu količine lifta, nikakvu robu ne smije uključiti ili isključiti, i nikakvu odlaganju za prijenos roba unutar kapsule. Kada treba prebaciti veliku količinu rob Transportiranje treba provesti nekoliko puta kako bi se osiguralo da nema znakova prekomjerne visine ili prekomjerne težine. Kao što je pokazalo u figuri , tokom procesa prijenosa greške, potrebno je odmah pritisnuti prekidač prekidača kočnice. Profesionalni osoblja treba pomoći da reši problem, a akcija je strogo zabranjena. Jedan operator može se koristiti za podizanje i smanjenje teretnih liftova. Strogo je zabranjeno za mnoge ljude da koriste teretni lift na različitim spratovima u isto vrijeme. Kada lift drugih spratova mora zaustaviti teretu i zaključati ga bez upo


BazhouMobilni



Postavite novi sistem za testiranje skladišta naftnog osoblja.Prije ulaska u skladište nafte, prvo se mora provesti uzorak i testiranje. Nekvalificirani naftni proizvodi ne smiju ući u skladište, a kvalitet nafte kada ulazi u skladište mora biti strogo kontrolirana.

mElektrična platform a lifta usvoji visokokvalitetnu pumpu stanicu,Podignuća platforma - lift - hidraulična platforma - proizvođač lifta osiguravajući glatko i moćno podizanje roba; Prihvaćajući dizajn anti pinch viljuške, hub je opremljen samo-lubrikujućim dizajnom, a hidraulični sistem je opremljen sigurnosnim ventilama kako bi spriječila prekopterećenu operaciju. Takođe je opremljen ventilama toka kako bi se prilagodila brzina smanjenja; Postoji sigurnosna linija aluminijskog sakata ispod kontrtopa, koja automatski zaustavlja kada se suočava sa preprekama kada sledi, osiguravajući sigurnost;

BKada radimo u mračnom okruženju sa nedovoljnim svjetlom, potrebno je da koristimo prijenosnu opremu svjetlosti. Napitak svetlosne lampe obično ne bi trebalo da prelazi V. U opasnom okruženju, kao što su brkovi ili metalni kontejneri, napitak svetlosne lampe ne bi trebalo da prelazi V. Tokom korištenja i presjekavanja operacija na fazi podizanja cipele ili odjeće sa željeznim noktima ne bi trebalo da nose, i izolovane rukavice ne bi trebalo da budu kraći od mm. Proizvodnji materijal treba da bude meka koža ili platna.

BVariable costKakve su funkcije anti rust primera za skladište teretnih liftova?

gFПровери дали је ориентација горних и нижних граничних блоков на ручничком железном рамку права

Èistite ili zamenite filtrirane elemente uljnog filtra i naftnog filtra pritiska koji su instalirani na hidrauliènom naftnom tenku. Provjerite crackove ili oštećenje glavnih komponenata. Provjerite da li su povezani ključevi između radne platforme i njegove narukvice između okreta i rukavice, između rukavice i podokreta, i između glavnih i pomoćnih ramova oslobođeni ili oštećeni, da li je povezanost sa štapom u ravnoteži pouzdana, i da li su sve sjekire oštećene i oštećene.


BazhouMobilni



Proizvodnja osoblja podignuće faze mora držati sertifikate na radu, a nepovlašteni osoblja je zabranjeno da obavlja operacije za kupanje i smanjenje.

Online consultationvIzaberite odgovarajuću opremu za podizanje na temelju vaših stvarnih potreba, kao gde da koristite lift Nanchang i okolinu,Potrebno je da se sveobuhvatljivo razmotri faktori kao što su potrebna količina podizanja, kapacitet podizanja i ocjena opterećenja opreme, i da bi trebalo napraviti izbor za izabranje platforme podizanja koja je odgovarajuća za vlastite zahtjeve na razini radnog rada.

TKako izabrati kupovinu platforme za podizanje mdash;& Flash; Trenutno, kad koristimo takvu opremu za podizanje platforme, pitanje sigurnosti opreme je još uvek velika briga, uglavnom zato što će takva oprema imati sigurne i efikasne uređaje, koje direktno štite sigurnost osoblja tokom operacije i upotrebe. Postajem ključni izbor za moderne preduzeće da koriste mehaničku opremu.

Problem propuštanja nafte hidrauličnih platformi je zajednički problem sa kojim se susreću mušterija koji koriste platforme za podizanje

cBazhouProvjerite glatki čelični konopac i razne brzine, ako postoji prevelika obuka, morate ih zamijeniti.

xFUredbe o upotrebi i upravljanju teretnim liftima omogućavaju da se malo tresu, reguliraju sigurnu upotrebu i održavanje svakodnevnih (faze) teretnih liftova i osiguravaju sigurnu operaciju prijenosa. Ova regulacija je formulirana za prijenos zahteva: kako bi se osigurala bezbednost, niko ne smije ulaziti u dnu količine lifta, nikakvu robu ne smije uključiti ili isključiti nikakvu prijenos ne smije biti dozvoljeno izvan granične ograde, i nikakvu odlaganju za prijenos roba unutar kapsule. Kada treba prebaciti veliku količinu rob Transportiranje treba provesti nekoliko puta kako bi se osiguralo da nema znakova prekomjerne visine ili prekomjerne težine. Kao što je pokazalo u figuri , tokom procesa prijenosa greške, potrebno je odmah pritisnuti prekidač prekidača kočnice. Profesionalni osoblja treba pomoći da reši problem, a akcija je strogo zabranjena. Jedan operator može se koristiti za podizanje i smanjenje teretnih liftova. Strogo je zabranjeno za mnoge ljude da koriste teretni lift na različitim spratovima u isto vrijeme. Kada lift drugih spratova mora zaustaviti teretu i zaključati ga bez upo

Koristite obrazac osjećaja da provjerite stanje nosenja crvotvorne opreme smanjivača crvotvorne opreme. Molim vas referirate na uputstvo za specifične zahteve.


Ауторска права:Proizvođač liftovaПод условомBazhouMobilni mehanički most ulaskaProizvodnja kompanijeДолази са Интернета и користи се само за приказивање, а не гарантује тачност, валидност, благовременост или потпуност таквих информација. Ауторска права на неке слике и текст и даље припадају оригиналном аутору. Ако кршите своја права, контактирајте нас и ми ћемо га избрисати у року од 24 сата што је пре могуће. Пружамо само бесплатне услуге повезанеBazhouMobilni mehanički most ulaskaProizvodnja kompanijeТакође не указује на ставове или мишљења ове веб странице и нема референтну вредност.Хвала.

    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236
1.692442s