Тренутна позиција: Proizvođač liftova>Невс Центер>MalapiPlatforma za podizanje tracijeKako da se ispravno instalira

MalapiPlatforma za podizanje tracijeKako da se ispravno instalira

Аутор чланка:Malapi издавање времена:2024/04/29 11:34:06 Читање:73

Prvo, pogledajmo lične ličnosti jednostavnih teretnih elevator a: jednostavni teretni elevatori su uglavnom sastavljeni od vrha i čelične žične uže. Ušik se povezuje sa energijom, i lift tereta se podiže i dolje, dospije do podizanja roba. Uobično, tri ton teretni lift koristi ton uzvišenja i # čelične žične uže, posljedica čelične žične žične uže koristi od čelične žične žije,Платформа подвишања железових типова koji se veže od većih mnogo To je još nepromišljivije.

3Provjerite čišćenje loptice i obuku vodičnog kotača za suspenziju. Ako je roler obučen,GujiaoPlatforma za podizanje tereta tipa željeznicaKoje su oblasti za poboljšanje u novoj godini mora je prilagoditi ili zamijeniti. Ako je lift nosio, zamijeniti vodični kotač ili nositi.

wMalapiU ovom trenutku, opterećenje i otključanje roba može nastaviti, a posle toga, lift će otići; Električki dugme zatvara platformu za podizanje, majka i usna su skladišteni u skladištu, vrata za opterećenje i otključavanje su zatvorena, a kamion lišće.

Kvaliteta i nivo hidrauličkog ulja. Platforma za podizanje mora biti podignuta tokom cijelog procesa, a na ovom položaju hidraulična zemlja bi trebala biti - milimetara viša od dna kutije. Ako hidraulièno ulje postane mračno,Платформа подвишања железових типова lepo ili ima strane objekte kao što su gravel, trebalo bi se zamijeniti na vreme ( # hidraulièno ulje). Hidraulični teretni lift je naš zajednički teretni lift, koji je vodio hidraulični sistem,Zato se zove hidraulični teretni lift. Hidraulični teretni lifti se sada široko koriste u ljudskim životima i proizvodnji. Koje su opreza za upotrebu hidrauličnih teretnih liftova?

BГароуваиPostoje mnoge operacione greške, i zbog nedovoljnog razumevanja strukture i funkcije mašine (posebno za nove operacije), lako je uzrokovati nepravde i čak mehaničke nesreće zbog operacionih greška. Kako se računa lift tereta? Liftar tereta je vrsta podizanja i podizanja mehaničke opreme koja može ručno funkcionisati dugme sistema kako bi prevozila robu gore i dole. Visost teretnog lifta se raspada od metara do metara, a posebne specifikacije teretnog lifta mogu prilagoditi prema zahtevima korisnika. Prema tipu, može se podijeliti u: Tip teretnih lifta i vodi lift željezničkog tipa teretnih lifta. Lift željezničkog tipa je lift koji se ne koristi za prijevoz roba između dva ili tri sprata radnih zgrada, radionice čelične strukture, hotela,Платформа подвишања железових типова podruma i skladišta bez šavova ili mašinskih prostora. Lift teretnih tipa skisera mora biti pripremljen unaprijed sa šavovima. Kada se instalira, lift teretnih lifta treba biti popravljen i povezan u rupu,GujiaoPlatforma za podizanje tereta tipa željeznicaKoje su oblasti za poboljšanje u novoj godini i može se koristiti povezanjem snabdevanja energije. Podignući teretni lift koristi hidraulične energetske jedinice za stvaranje pritiska tijekom operacije, što vodi hidraulični naftni cilindar kao glavnu moć da podigne i smanji platformu lifta za podizanje tereta. Kada vodeći željeznički tip hidrauličnog lifta za podizanje tereta, može odmah prestati trčati, sa visokom sigurnošću i stabilnošću. Vožnja hidraulične jedinice čini da ima jaku kapacitet noseći teret i glatku podizanje, što može postići prijevoz velikih roba za tonažu.

JqČistite radnu platformu visoke visine i obratite pažnju na osiguranje da na koracima nema nafte masne ili blata koji vode do hodačke platforme radnog vozila i radne platforme. Pažnja: kad čišćenje, čišćenje i zamjenu čistog hidrauličkog ulja.


MalapiPlatforma



Ozbiljna procurenja ulja iz manualne pumpe i pumpe opreme; pumpa opreme je oštećena ne ciljajte na električne komponente i električne sustave sa sprajkom vode.

Platforma za podizanje pokazuje slabu ili bez podizanja radne klupe: preopterećenje; Isključenje je smanjiti teret. Vraćaj ventil nije zatvoren; Eliminacija je pritiskajući ventil povratka. Jednostavni ventil manualne pumpe je zaglavljen i ne vraća se na svoju originalnu poziciju; Problemi uključuju održavanje, a ulje ispušteno nema pritiska; Nedovoljno hidrauličnog ulja; Otvori cirkus; Blokiranje filtra; Akcija ventila ili direktivnog ventila ne uspeva; Nema dovoljno napeta elektromagnetske koljene; Elektromagnetička kola je izgorena; Spremna jezgra je zaglavljena. To su svi faktori koji uzrokuju da radna klupa podizanja platforme bude slaba ili ne mogu podići. Rešenje je da zameni pečatni prsten, zameni pumpu opreme,Podignuća platforma - lift - hidraulična platforma - proizvođač lifta dodaju dovoljno hidrauličnog ulja, popravi električni sistem, zameni ili čist, popravljanje ili zamjenu.

qSamo kada hidraulična platforma podignuća ne može početi sa opterećenjem, ako se provjeri pritisak hidrauličnog sistema. Ako pritisak je ispod normalnog dometa može se prilagoditi postavljanje ventila za olakšanje. U normalnom operacijskom procesu postoji mnogi nepravedni operativni metodi koji često povećavaju teret na prekovršenom ventilu uspostavljenih proizvođača platforme. Na primjer, nije savjetljivo da neki klijenti prilagode postavke fabrike samih opreme kako bi ubrzali svoju operaciju. Kada postoji promena brzine opreme kada se neke fiksne platforme podizanja usporavaju, a proizvođač fiksne platforme za podizanje će poslati posvećenu osobu da se debugira ili pruži uputstvo preko telefona.

GProvjerite stanje ubrzanja zidne narukvice, grmlje i držanje prstenova između lifta tereta i mosta. Ako su slobodni ili premešteni, moraju biti provjereni i usklađeni.

OQuality improvementGornji je opremljen putovanjem sigurnosti i putovanjem gornjeg ograničenja. Ako granično putovanje svakog sprata ne funkcioniše i postane izvan kontrole kada se lift tereta uzdiže, lift Nanchang mora da se osloni na gornjem graničnom putovanju da blokira struju i prestane da se raste. Ako se putovanje sigurnosti često dotakne i kontakt zatvara, lift tereta će automatski spustiti na prvi sprat.Donja je opremljena manjim ograničenim udarom kako bi spriječila opasnost rastanja čelične žice i padala nakon prvog ograničenog udara.

sHJadna kvalitetna hidraulična ulja je transparentna kao dobra hidraulična ulja na sobnoj temperaturi, a kada se koristi ili sa promjenama temperature, pojaviće se i crno, bijelo vosak i čvrsti blokovi.

Prvo, pogledajmo lične ličnosti jednostavnih teretnih elevator a: jednostavni teretni elevatori su uglavnom sastavljeni od vrha i čelične žične uže. Ušik se povezuje sa energijom, i lift tereta se podiže i dolje, dospije do podizanja roba. Uobično, tri ton teretni lift koristi ton uzvišenja i # čelične žične uže, koji se veže od velikih težičnih kapaciteta veoma malo više. Kada se uzvišenje teretnih ili zaustavlja operaciju ili gubi kontrolu, posljedica čelične žične žične uže koristi od čelične žične žije, koji se veže od većih mnogo To je još nepromišljivije.


MalapiPlatforma



Sa kontinualnim razvojom elektronske tehnologije, funkcija samoodijagnoze opreme se koristi za potragu za hidrauličnim grešakama. Trenutno, pritisak usvoji elektronske kompjutere, interfejske cirkule i senzacione tehnologije kako bi se sama dijagnozila hidraulični sistem hidrauličnog lift a i pokazala je na fluorescentnom ekranu. Korisnici i osoblje za održavanje mogu problematično snimati na temelju pokazanog sadržaja krivice.

Information recommendationsDa bi se osigurala bezbedna i pouzdana kočnica i spriječila nesreće, dodaje se hidraulična kontrolna ventila, poznata kao hidraulična brava, kako bi se osigurala bezbedna samotključavanja u slučaju neočekivanih hidrauličnih pukotina kanala. Upravo je instaliran alarm za kontrolu zvuka kako bi se razlikovao između neuspjeha preopterećenja ili opreme. Za platformu za podizanje, kada ga kupimo, ali moramo ga sami instalirati na mesto gde nam je potrebno.

ERazličite razine hidrauličkog nafta se ne mogu miješati kako bi spriječili hemijske reakcije i promene u provedbi hidrauličkog nafta. Tamno smeđe, mleko bijelo, i smrdljivo hidraulièno ulje su razmažene ulje i ne mogu se koristiti. Sprječavanje čvrsti nečisti od ulaska u hidraulički sistem velikih tonažnih liftova je život hidrauličkog sistema. Čis to hidrauličko ulje je ključ hidrauličkog sistema. Ima mnogo preciznih komponenta u hidrauličkom sistemu, to će uzrokovati da se precizne komponente povuče, zaglave i blokiraju prolaze nafte, ugrožavajući sigurnu operaciju hidrauličkog sistema. Generalni naèin za čvrste nečisti za invaziju hidrauličnih sustava uključuju: nečisto hidraulièno ulje; Upravljanje alata nije čista; Bez brige, popravka i održavanja; Hidraulične komponente se pišaju, itd. Čvrste nečisti mogu spriječiti ulazak u sistem iz sljedećih aspekta: hidrauličko ulje mora biti filtrirano i ispunjeno tijekom ispunjavanja, a alati za ispunjavanje moraju biti pouzdani i čisti. Ne uklanjajte filtru u napunjenju rezervoara goriva kako bi povećali brzinu ispunjavanja. Osobljenik za odbacivanje treba koristiti čiste rukavice i radnu odjeću kako bi spriječio čvrste i vlakne nečiste prljave padanje u ulje.

Podignuća faza usvoji fleksibilnu stranu montiranu mašinsku sobu, koja ne zahteva instalaciju velikog poda. Potrebne su građanske inženjerstvo visoke, a troškovi inženjerstva su visoki, što utiče na tradicionalnu gornju montiranu mašinsku sobu građevinske strukture i izglede.

yMalapiUpravljaj i ispravi različite vrata sigurnosti i mehanička oprema za mešavanje

zSProvjerite i očistite vozačke opreme i vodite to čke lifta. Ako postoji prevelika obuka morate ih zamijeniti.

Proverite šta se materijali koriste za glavne komponente opreme, da li su specifikacije kvalifikovane i da li ispunjavaju vaše sopstvene potrebe. Svi sigurnosni uređaji su na mestu.


Ауторска права:Proizvođač liftovaПод условомMalapiPlatforma za podizanje tracijeKako da se ispravno instaliraДолази са Интернета и користи се само за приказивање, а не гарантује тачност, валидност, благовременост или потпуност таквих информација. Ауторска права на неке слике и текст и даље припадају оригиналном аутору. Ако кршите своја права, контактирајте нас и ми ћемо га избрисати у року од 24 сата што је пре могуће. Пружамо само бесплатне услуге повезанеMalapiPlatforma za podizanje tracijeKako da se ispravno instaliraТакође не указује на ставове или мишљења ове веб странице и нема референтну вредност.Хвала.

    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236
4.072354s